Inter Miláno sonduje situáciu okolo Škrtela v Liverpoole

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 09:05 • 2 min
Inter Miláno sonduje situáciu okolo Škrtela v Liverpoole

PARÍŽ - FC Liverpool ponúkol slovenskému futbalovému reprezentantovi Martinovi Škrtelovi novú zmluvu, a hoci 30-ročný stredný obranca je naklonený zotrvaniu na Anfielde, aj ostatní záujemcovia o jeho služby sú v strehu.

slovakia

left justify in out

Súčasný kontrakt vyprší rodákovi z Handlovej v júni 2016. Francúzsky web sports.fr v pondelok informoval, že taliansky klub Inter Miláno je vážnym záujemcom o Škrtelove služby. "Nerazzurri" zažili ďalšiu nevydarenú sezónu v Serie A a znova budú chýbať v pohárovej Európe 2015/2016, čo v ďalšom ročníku nechcú dopustiť.


"Ak by Škrtel nepredĺžil kontrakt s Liverpoolom, 'nerazzurri' sa budú usilovať o jeho podpis. Klub by sa určite rád vyhol situácii, aby hráč odišiel na budúci rok zadarmo," uviedol spomenutý zdroj.


Transferová hodnota štvornásobného najlepšieho futbalistu Slovenska a bývalého hráča Trenčína a Zenitu Petrohrad sa odhaduje na 13 miliónov eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies