Inter Miláno aj jeho prezident čelia disciplinárnemu konaniu

NETKY.SK • 12 Apríl 2013, 18:52 • 2 min
Inter Miláno aj jeho prezident čelia disciplinárnemu konaniu

RÍM - Prezident Interu Miláno Massimo Moratti aj samotný spomenutý taliansky prvoligový futbalový klub čelia disciplinárnemu konaniu zo strany národnej federácie FIGC za znevažujúce výroky na adresu rozhodcov.

slovakia

left justify in out

"Neverím v ich čisté svedomie. V sporných situáciách pískali proti nám," povedal Moratti po minulotýždňovej domácej ligovej prehre 3:4 s Atalantou Bergamo. Inter pritom viedol v tomto nedeľňajšom zápase 31. kola Serie A nádejne 3:1, ale napokon skončil bez čo i len bodu. Zo šiestej priečky v tabuľke zaostáva 18-násobný majster za vedúcim Juventusom Turín o priepastných 21 bodov. Navyše, "nerazzurri" majú 7 kôl pred koncom súťažného ročníka manko 8 bodov na mestského rivala AC Miláno, ktorý na tretej pozícii - poslednej postupovej - smeruje do Ligy majstrov 2013/2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies