Inter a United povtrdili pozíciu favorita, Basekhir končí

NETKY.SK • 6 August 2020, 14:05 • 2 min
Inter a United povtrdili pozíciu favorita, Basekhir končí

MANCHESTER/GELSENKIRCHEN- Futbalisti United si aj v druhom zápase dokázali poradiť s rakúskym súperom. Inter si zariadil postup do štvrťfinále, Basekhir nezvládol odvetu s Kodaňou.

slovakia

left justify in out

Posily z Premier League zariadili postup Interu 

V 33. minúte poslal "nerazzurri" do vedenia belgický kanonier Romelu Lukaku. V 75. minúte po ruke Diega Godina v šestnástke nepremenili Španieli jedenástku, Jorge Molina netrafil z bieleho bodu bránku. Triumf zverencov trénera Antonia Conteho spečatil v 83. minúte striedajúci Christian Eriksen. Inter sa vo štvrťfinále stretne s postupujúcim zo súboja medzi Glasgowom Rangers a Bayerom Leverkusen, ktorý je na programe vo štvrtok.

 

United si postrážili postup

Linz sa síce dostal v 55. minúte do vedenia zásahom Wiesingera. Okamžite v 57. minúte odpovedal Lingard , neskôr víťazstvo spečatil striedajúci Martial. Na oba góly asistoval španielsky reprezentant Juan Mata, United nezakopli o rakúskeho súpera a smerujú do Nemecka, kde sa hrá systémom na jeden zápas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JLingz👑 (@jesselingard),

 

Basekhir končí , Šachtar vyradil Wolfsburg

Istanbul Basaksehir si nezahrá vo štvrťfinále. Ešte v marci pred vypuknutím pandémie koronavírusu zvíťazil turecký šampión doma nad FC Kodaň 1:0, v stredajšej osemfinálovej odvete v dánskej metropole však o náskok prišiel a po prehre 0:3 v súťaži skončil. Slovenský stopér Martin Škrtel odohral celých 90 minút.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Junior Moraes (@jrmoraes10),

 

Wolfsburg vstupoval do odvety na Olympijskom štadióne v Kyjeve s imperatívom streliť minimálne dva góly, v úvode stretnutia sa však musel viac brániť a v 26. minúte ho zachránila žrď po strele Marlosa. Šachtar vytváral v útoku neustále hrozby, ale v koncovke sa jeho hráči viackrát unáhlili. Obraz hry sa po prestávke nezmenil, Wolfsburg bol jalový a domáci hrali s chuťou, ale ďalšie ich šance zostali nevyužité. Po hodine hry dali o sebe prvýkrát vedieť aj hostia, priamy kop Arnolda smerujúci pod brvno vyrazil Pjatov do bezpečia. Po vylúčeniach na oboch stranách nedokázal Wolfsburg zužitkovať väčší priestor na ihrisku na strelenie gólu. Naopak, v závere sa pod ťarchou vypadnutia úplne rozsypal a v rýchlom slede inkasoval tri góly, dva od najlepšieho hráča zápasu Juniora Moraesa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies