Inteligentné kopačky novej generácie

NETKY.SK • 15 November 2011, 13:12 • 2 min
Inteligentné kopačky novej generácie

Inteligentné kopačky novej generácie - Futbal Kto si ešte pamätá časy, keď boli kopačky len jednoduché maličkosti? Boli vždy čierne , niekedy s bielym pásikom, vždy šnúrkamy v polovici prieviazané zospodu, vždy so štuplamy a bez žiadnych dizajnových či hi

slovakia

left justify in out

imgKto si ešte pamätá časy, keď boli kopačky len jednoduché maličkosti?

Boli vždy čierne , niekedy s bielym pásikom, vždy šnúrkamy v polovici prieviazané zospodu, vždy so štuplamy a bez žiadnych dizajnových či hi-tech zlepšení, ktoré pridávajú strele na rotácii. Kopačky majú za sebou dlhú cestu od Copa Mundials koncom 70.rokov minulého storočia, až k tým novodobým, ktoré sú v rôznych farbách, v rôznych váhach a dizajnoch k získaniu absolútneho maxima k strieľaniu čo najviac gólov.

Ale žiadne sa zatiaľ nevyrovnajú najnovšej "zbrani" od Adidasu, ktoré budú uvedené v nadchádzajúcej vlne medzištátnych zápasov.
Tou novinkou sú kopačky F50 adiZero miCoach, ktorépripravené posunúť športovú obuv na novú úroveň.

Inovatívnym miCoach Speed Cell čipom,
ktorý je umiestnený v dutine podošvy, zaznamenávajú údaje, ktoré sú špecifické u každého hráča, a zachytáva pohyb v 360 stupňoch či kľúčové výkonnostné ukazovatele, ako sú rýchlosť a nabehaná vzdialenosť hráča.
A ak je to príliš veľa informácií naraz, aby ste si ich všetky vedeli predstaviť, tak si pozrite propagačné videá nemeckého dizajnéra TU a TU, kde vám ich predstaví ikona FC Barcelona, Lionel Messi a členovia akadémie Ajaxu, ktoré pomáhajú demonštrovať, ako možno jednoduché umenie kopania lopty zmeniť na vedu.

Popredný hráči Premier League, vrátane Luisa Suareza, Davida Silvu, Samira Nasriho, Ashleyho Younga, Emmanuela Adebayora, Stewarta Downinga a Garetha Balea, si v uplynulých týžňoch obuli tieto Smart kopačky na tréningoch, aby pomohli s testovaním, predtým než si ich poprvý krát obujú na ostré zápasy už tento mesiac.

Kopačky budú dostupné za maloobchodnú cenu 245 libier - vrátane čipu - čo je veľmi malá cena za to, že sa budete možnosť porovnať s velikánmi svetového futbalu.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies