Instaboost - spoločnosť, ktorá vám zabezpečí reálnych sledujúcich na Instagrame

NETKY.SK • 18 Jún 2018, 16:7 • 2 min
Instaboost - spoločnosť, ktorá vám zabezpečí reálnych sledujúcich na Instagrame

Instagram je najrýchlejšie sa rozvíjajúcou sociálnou sieťou, na ktorej od roku 2010 pribudlo viac ako 800 miliónov užívateľov. Sociálna sieť, ktorá sa sústreďuje najmä na fotografie, bola prispôsobená v roku 2017 aj pre firmy a organizácie. Pridaná bola možnosť prepnutia súkromného účtu na firemný. Táto zmena priniesla so sebou mnoho noviniek ako napr. propagovanie príspevkov, meranie štatistiky a cielenie reklamy.

slovakia

left justify in out

Táto sociálna sieť nie je už len o zábave, ale tvorí dokonalé prostredie pre ľudí a firmy na prezentáciu ich príbehu. Svojou jedinečnou vlastnosťou dokáže vyvolať v užívateľovi pocit, že je súčasťou tohto príbehu. Získať však veľké množstvo followerov a možnosť profitovania z Instagramu nie je také jednoduché z dôvodu veľkého počtu fake účtov, ktoré sa každým dňom zvyšuje. Firmy či jednotlivci na Instagrame musia dbať o vzhľad ich profilu, tvoriť kreatívny a zaujímavý obsah, byť aktívny a hlavne správne zacieliť publikum.

 

Instagram ponúka tri možné spôsoby získania sledujúcich. Jednou z možností je zaplatiť si reklamu. Platená reklama však zaručí viac „páči sa mi to“ ako sledujúcich.

 

Veľké značky investujú nemalé množstvo peňazí aj do influencerov, ktorí produkty propagujú na svojich profiloch. Cena za tento spôsob proma je však vysoká a nemôže si ju dovoliť každý.

 

Treťou možnosťou je zveriť svoj účet do rúk profesionálov, ktorí začnú budovať váš Instagram prirodzenou cestou. Tvorcovia Instaboost propagácie sa rozhodli pomôcť novým ale aj starým užívateľom Instagramu v budovaní ich Instagramových účtov pomocou umelej inteligencie vyvinutej priamo pre Instagram.

Propagácia vykonáva interakciu s ostatnými používateľmi Instagramu pomocou špeciálnych techník a dokážete ňou získať cez 1000 reálnych fanúšikov mesačne podľa presného zacielenia.

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona