Inoue sa vrátil vo veľkom štýle, knokautoval v druhom kole

NETKY.SK • 29 December 2015, 16:30 • 2 min
Inoue sa vrátil vo veľkom štýle, knokautoval v druhom kole

TOKIO - Jeden z najlepších mladých profesionálnych boxerov súčasnosti Naoja Inoue ročnou prestávkou zavinenou operáciou ruky nestratil nič zo svojich schopností.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Japonec v utorok v tokijskom Ariake Colosseum už v druhom kole technickým knokautom triumfoval nad filipínskym vyzývateľom Warlitom Parrenasom a obhájil opasok organizácie WBO v supermušej hmotnostnej kategórii.


Inoueho krajan Akira Jaegaši sa v rámci rovnakého podujatia stal historicky tretím japonským pästiarom s troma titulmi majstra sveta v troch rôznych divíziách. Na body jednoznačne prekonal mexického oponenta Javiera Mendozu a získal poctu verzie IBF v ľahkej mušej váhe, ktorú pridal k opaskom v minimálnej a mušej váhe.


Výsledky priniesol špecializovaný portál Bad Left Hook.

Box - Ariake Colosseum - Tokio (Jap.) - utorok:
Naoja Inoue (Jap.) - Warlito Parrenas (Fil.) TKO (2/12, 1:20 min) - Inoue obhájil titul verzie WBO v supermušej váhe
Akira Jaegaši (Jap.) - Javier Mendoza (Mex.) 120:107, 119:109, 117:111 - Jaegaši získal titul verzie IBF v ľahkej mušej váhe

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies