Iniesta už trénuje, nastúpi možno už proti Eibaru

NETKY.SK • 22 Október 2015, 20:03 • 2 min
Iniesta už trénuje, nastúpi možno už proti Eibaru

BARCELONA - Španielsky futbalový záložník Andrés Iniesta sa vo štvrtok vrátil do tréningového procesu. Ikona FC Barcelona utrpela na konci septembra zranenie zadného stehenného svalu v súboji Ligy majstrov proti Bayeru Leverkusen, čo pre neho znamenalo 3 týždne oddychu.

slovakia

left justify in out

Počas jeho absencie Barcelona zdolala Rayo Vallecano, BATE Borisov a podľahla FC Sevilla. Tréner Luis Enrique by mohol s Iniestom rátať už do zápasu proti baskickému Eibaru, ktorý navštívi Nou Camp už tento víkend.

 

FC Barcelona momentálne nemôže rátať so službami až piatich hráčov. Podľa najnovších informácií Sergi Roberto bude pre zranenie mimo 10 dní, Rafinha a Lionel Messi sa stále liečia z dlhodobých zranení, Arda Turan a Aleix Vidal nebudú môcť zasiahnuť do zápasov až do januára. Obom bol udelený zákaz od orgánov FIFA pre neplatné transfery.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies