Iniesta predĺžil s FC Barcelona do roku 2018

NETKY.SK • 19 December 2013, 14:43 • 2 min
Iniesta predĺžil s FC Barcelona do roku 2018

BARCELONA - Špílmacher španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Andres Iniesta súhlasil s predĺžením zmluvy s úradujúcim majstrom La Ligy o ďalšie tri roky. Informovala o tom vo štvrtok agentúra Reuters s odvolaním sa na slová prezidenta Kataláncov Sandra Rosella.

slovakia

left justify in out

Španielsky majster sveta aj Európy by tak v "Barce" mal zostať minimálne do roku 2018, keď bude mať 34 rokov. V jeho zmluve je klauzula o prípadných ďalších predĺženiach na ročnej báze podľa počtu odohratých zápasov.

"Sme veľmi, veľmi šťastní. Myslím si, že je to pre celú FC Barcelonu skvelý vianočný darček," povedal Rosell. Iniesta je produkt mládežníckej akadémie Barcelony, do ktorej prišiel v roku 1996 ako 12-ročný. Mužstvu pomohol k 21 trofejam. Vo finále MS 2010 v JAR strelil v predĺžení rozhodujúci gól do siete Holandska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies