Infúzne roztoky pre FNsP Žilina by mohli stáť cez 306 tis. eur

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 10:40 • 2 min
Infúzne roztoky pre FNsP Žilina by mohli stáť cez 306 tis. eur

BRATISLAVA - Infúzne roztoky pre Fakultnú nemocnicu s poliklinikou Žilina by mohli stáť 306 421 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ. Zákazka sa delí na desať častí, pričom jej trvanie stanovil zadávateľ na 12 mesiacov.

 

Vo väčšine častí bude rozhodovať o víťazovi najnižšia cena. Ekonomické a finančné, ako aj technické kritériá sú zverejnené v dokumentoch k obstarávaniu. Obstarávateľ sa rozhodol využiť elektronickú aukciu. Záujemcovia môžu predkladať ponuky, alebo žiadosti o účasť, do 3. apríla tohto roka.

Okrem iného musia uchádzači predložiť doklad o registrácii lieku v SR (neoverená fotokópia), ale aj povolenie MZ SR na veľkodistribúciu humánnych liekov, prípadne iný ekvivalent dokladu, ktorý nahrádza požadované povolenie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona