Infosystém pre Bratislavský hrad nechce vyrobiť a dodať žiadna firma

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 11:00 • 2 min
Infosystém pre Bratislavský hrad nechce vyrobiť a dodať žiadna firma

BRATISLAVA - Informačný systém pre Bratislavský hrad za predpokladaných 179.540 eur bez dane z pridanej hodnoty nechce vyrobiť a dodať ani jedna firma. Do súťaže Kancelárie Národnej rady SR sa žiadna neprihlásila. Kancelária ju preto musela zrušiť.

slovakia

left justify in out

"Obstarávateľ nedostal ani jednu ponuku," píše sa v oznámení zverejnenom vo vestníku verejného obstarávania. Kancelária vyhlásila súťaž začiatkom marca. Tender mal určiť zmluvného partnera, ktorý vyrobí, dodá a namontuje prvky informačného systému pre interiér paláca Bratislavského hradu a pre exteriér areálu Bratislavského hradu. Hrad sa v súčasnosti rekonštruuje.

 

"Primárnym účelom informačného systému je označenie jednotlivých objektov a vstupov do areálu národnej kultúrnej pamiatky Bratislavský hrad a taktiež označenie jednotlivých miestností, objektov, prvkov a priestorov interiéru paláca Bratislavského hradu," informovala kancelária.

 

Označenia mali slúžiť na orientáciu návštevníkov a mali poskytovať informácie o jeho histórii, archeologických nálezoch, historických relikviách a zaujímavostiach.

 

Rozsah prvkov informačného systému podľa projektovej dokumentácie tvoria informačné interiérové prvky, ako informačné tabule - stojany, tabule montované na stene, piktogramy, tabuľky na označenie miestností, informačné tabuľky do výťahových kabínach, označenie dverí i schodov.

 

Patria tam aj informačné exteriérové prvky, ako exteriérové tabuľky z oceľového plechu, bilbordy, popisné tabule, informačné tabule, prenosné tabule.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies