Informácie o meste Vysoké Tatry môžu získať záujemcovia cez mobilnú aplikáciu

NETKY.SK • 16 Júl 2016, 09:09 • 2 min
Informácie o meste Vysoké Tatry môžu získať záujemcovia cez mobilnú aplikáciu

VYSOKÉ TATRY - Po bezplatných informatívnych SMS správach, ktoré si môžu nechať posielať obyvatelia mesta Vysoké Tatry, ale aj jeho návštevníci, prišla samospráva s ďalšou službou. Záujemcovia si môžu stiahnuť mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej sa na displejoch zobrazí podobné vyobrazenie, ako je na internetovej stránke mesta www.vysoetatry.sk.

slovakia

left justify in out

Všetky informácie si budú môcť používatelia pozrieť priamo vo svojom telefóne. Aplikácia je prvoplánovo určená pre občanov mesta. Priamo v mobilnom telefóne je možné dozvedieť sa aj informácie o kultúrno-spoločenskom či športovom dianí. „Aplikácia je zatiaľ v skúšobnom režime a jej nedostatky, ako sa hovorí, vychytávame za pochodu. Časom by sme však chceli, aby sa takouto cestou dostali ľudia ku všetkým informáciám,“ priblížil informatik mesta Vysoké Tatry Tibor Kilian.

 

Táto služba je k dispozícii ako ktorákoľvek iná aplikácia pre mobilné telefóny. Aplikácia je virtuálne dostupná pre operačné systémy iOS a Android od verzie 4.4.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona