Infantino poprel špekulácie o vlastnej ziskuchtivosti

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 20:42 • 2 min
Infantino poprel špekulácie o vlastnej ziskuchtivosti

BERLÍN - Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Gianni Infantino zareagoval na fámy ohľadom výšky svojho platu ubezpečením, že zverejní presné čísla.

slovakia

left justify in out

"Sľúbil som, že vyložím karty na stôl. Čakám na podpis kontraktu. Uvidíte, suma bude pod hodnotou dvoch miliónov švajčiarskych frankov," citovala slová Infantina, ktorý si v nedeľu odkrútil stý deň v novej funkcii, pre švajčiarske médiá agentúra dpa.

 

"Oponenti ma chcú vykresliť ako ziskuchtivého, čo je nezmysel," dodal bývalý generálny sekretár Európskej futbalovej únie (UEFA). Podľa nemeckého periodika Frankfurter Allgemeine Zeitung označil Infantino dvojmiliónový návrh mzdy od Rady FIFA za urážlivý. Šéf riadiacej organizácie svetového futbalu poprel, že prikázal vymazať zvukové nahrávky zo zasadnutia Rady: "Originál sa nachádza v dobrých rukách a je k dispozícii oprávneným autoritám."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies