Indická polícia vyšetruje bizarný prípad: Páchatelia omráčeným ženám strihajú vlasy

NETKY.SK • 3 August 2017, 11:36 • 2 min
Indická polícia vyšetruje bizarný prípad: Páchatelia omráčeným ženám strihajú vlasy

DILLÍ - Indická polícia vyšetruje viac ako 50 prípadov, pri ktorých údajne niekto omráčil ženy a odstrihol im vlasy.

slovakia

left justify in out

Prvé správy sa objavili v júli v Radžastane, pričom následne sa začali ozývať aj ženy zo štátu Harijána i mesta Dillí. "Videla som len silný záblesk svetla a ostala som v bezvedomí. O hodinu neskôr som zistila, že mám odstrihnuté vlasy," uviedla 53-ročná Sunita, ktorú podľa nej napadol neznámy muž vo farebnom oblečení. "Incident sa stal približne o 21:30, bola som sama na prízemí, moja nevesta a vnuk boli na poschodí," povedala a dodala, že nikto nič nevidel ani nepočul.

Pri podobnom útoku prišla o vlasy na druhý deň aj žena z neďalekého domu. Asha však vyhlásila, že ju napadla žena. Jej svokor objasnil, že ju išli hľadať, keď sa po približne polhodine nevrátila z vonku. "Našli sme ju v bezvedomí v kúpeľni. Jej ostrihané vlasy boli rozhádzané po podlahe," prezradil Suraj Pal, ktorému nevesta povedala, že ju napadla neznáma žena.

Ďalšie prípady nahlásili napríklad aj 60-ročná Sundar alebo 28-ročná Reena, ktorá tesne pred útokom videla postavu pripomínajúcu mačku. Jej menovkyňa i rovesníčka vyhlásila, že jej niekto odstrihol vlasy, keď hrala hru na mobilnom telefóne. "V miestnosti boli aj môj manžel a deti. Cítila som ťahanie za vlasy, a keď som sa otočila, boli na podlahe," vyjadrila sa 28-ročná Reena.

Polícia zatiaľ nemá žiadne podozrenia. "Ide o bizarné prípady. Na miestach činov sme nenašli žiadne stopy a lekárske testy obetí nepreukázali nič nezvyčajné," uviedol hovorca polície Ravinder Kumar z mesta Gurgaon.

Názory verejnosti na prípady sa líšia. Podľa niektorých ide o masovú hystériu, iní hovoria o nadprirodzených silách či organizovaných gangoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies