Indická herečka Freida Pinto a jej britský kolega Dev Patel sa rozišli

NETKY.SK • 11 December 2014, 10:23 • 2 min
Indická herečka Freida Pinto a jej britský kolega  Dev Patel sa rozišli

LOS ANGELES - Indická herečka Freida Pinto a jej britský kolega Dev Patel sa rozišli. Pre americký týždenník Us Weekly správu potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov. Podľa informácií sa dvojica rozišla už pred časom. Pinto oslavovala v októbri 30. narodeniny bez Patela, pričom spoločnosť jej robil miliardár Siddharth Mallya. "Freida je nezadaná a šťastná," dodal jeden zo zdrojov.

slovakia

left justify in out

Freida Selena Pinto sa preslávila vo filme Milionár z chatrče (2008), počas nakrúcania ktorého sa stretla s Patelom. Snímka jej vyniesla nomináciu na britskú filmovú cenu BAFTA za vedľajšiu rolu a spolu s ostatnými kolegami a kolegyňami získala Screen Actors Guild Award pre najlepšie herecké obsadenie. Neskôr si zahrala aj v snímkach Poznáš muža svojich snov (2010), Miral (2010), Zrodenie planéty opíc (2011), Trishna (2011), Čierne zlato (2011) alebo Vojna bohov (2011). 

 

Dvadsaťštyriročný Dev Patel sa taktiež dostal do povedomia snímkou Milionár z chatrče, vďaka ktorej ho nominovali na niekoľko cien a získal napríklad Screen Actors Guild Award spolu s hereckými kolegami a kolegyňami či Critics’ Choice Movie Award pre Najlepšieho mladého herca. Zahral si aj vo filmoch ako Posledný vládca vetra (2010) či Báječný hotel Marigold (2011). Účinkuje aj v seriáli Newsroom (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies