Indická burza Koinex pridá do svojho portfólia aj Bitcoin Cash

NETKY.SK • 1 Október 2017, 19:00 • 2 min
Indická burza Koinex pridá do svojho portfólia aj Bitcoin Cash

NAÍ DILLÍ – Relatívne nová indická burza Koinex tento týždeň oznámila, že do svojho portfólia čoskoro pridá aj Bitcoin Cash (BCH). Ten sa bude dať obchodovať priamo voči indickej rupii.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nová burza kryptomien nazvaná Koinex je čoraz populárnejšia, keďže je jedinou indickou obchodnou platformou, ktorá ponúka alternatívne digitálne aktíva. Táto burza v súčasnosti umožňuje obchodovanie s BTC, XRP, LTC a ETH voči rupii, čím sa stáva prvou alternatívnou obchodnou platformou v Indii. Spoluzakladateľ Koinexu Rahul Raj ešte minulý týždeň odhalil plány burzy, ktorá by v budúcnosti mala ponúkať ešte viac digitálnych mien.

"Plánujeme priniesť na trh kryptomeny, ktoré pridajú hodnotu na trh," povedal Raj. "Plánujeme spustiť obchodovanie kryptomien vybavené modernou bezpečnosťou, ktorá môže obchodníkom poskytnúť bezpečnosť pri obchodovaní. Rozhodne máme v zálohe niekoľko digitálnych mien, ktoré v najbližších niekoľkých rokoch prinesieme na trh."

img

Koinex spustí obchodovanie s Bitcoin Cash už v októbri

Burza Koinex oznámila spustenie obchodovania Bitcoinu Cash voči rupii za menej ako dva týždne, konkrétne od 11. októbra 2017.

Všetci klienti Koinexu dostanú BCH peňaženku spojenú s ich účtom po 11. októbri. "Ak ste obchodník s kryptomenami, ktorý obchoduje s Bitcoinmi a v súčasnosti ste aj majiteľom Bitcoinu Cash, tak vám Koinex ponúka vzrušujúcu príležitosť začať obchodovať aj s BCH."

 

img

 

Viac kryptomien čoskoro

Okrem toho, že Koinex je jedinou burzou, ktorá ponúka množstvo ďalších digitálnych aktív, obchodná platforma tiež umožnila vklady takmer v reálnom čase. Navyše Raj hovorí, že pracujú na spustení množstva digitálnych aktív, o ktorých sa domnievajú, že budú populárne v rámci indického ekosystému digitálnych mien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies