Indiana odmení Georgea novou 90-miliónovou zmluvou

NETKY.SK • 23 September 2013, 13:44 • 2 min
Indiana odmení Georgea novou 90-miliónovou zmluvou

INDIANAPOLIS - Basketbalová Indiana dokumentuje snahu vystavať tím budúcnosti okolo Paula Georgea novou zmluvou, ktorá krídelníkovi zaručí príjem približne 90 miliónov dolárov za šesť rokov.

slovakia

left justify in out

Platnosť nadobudne po vypršaní tej súčasnej na konci sezóny 2013/2014, podľa Yahoo! Sports už iba finalizujú jej detaily. V súčasnosti 23-ročný úradujúci hráč s najväčším zlepšením (MIP) zinkasuje v najbližšom ročníku 3,28 milióna USD. Krídelník platný na oboch koncoch ihriska je neodmysliteľnou súčasťou základnej zostavy Pacers, za ktorých v minulej sezóne v 79 zápasoch nastrieľal 17,4 bodu a na konte mal aj 7,6 doskoku. Vo svojom treťom roku v NBA sa premiérovo predstavil v Zápase hviezd. Okrem MIP sa dostal do tretieho All-star tímu a druhého All-star tímu defenzívnych hráčov. Za Indianu odohral dokopy 206 stretnutí v základnej časti a 35 v play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies