India zlákala aj Trezegueta, v Pune City doplní krajana Piresa

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 14:57 • 2 min
India zlákala aj Trezegueta, v Pune City doplní krajana Piresa

NAI DILLÍ - Bývalý francúzsky futbalový reprezentant David Trezeguet nasledoval kroky svojho krajana Roberta Piresa a v hráčskej kariére bude pokračovať v indickom tíme Pune City. Ten bude od nadchádzajúcej sezóny účinkovať v tamojšej novozaloženej ligovej súťaži. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Osemčlenná Indická superliga (ISL) potrvá od októbra do decembra a účasť v nej už potvrdilo niekoľko svetoznámych futbalových osobností - okrem Trezegueta a Piresa aj niekdajší španielsky reprezentačný obranca Joan Capdevila či švédsky veterán Freddie Ljungberg. Capdevilov krajan Luis Garcia bude hájiť farby tímu z Kalkaty, ktorého spolumajiteľom je úradujúci španielsky šampión Atletico Madrid. Svoj štart v súťaži takisto prisľúbil bývalý brankár Anglicka a Liverpoolu David James.

 

Tridsašesťročný Trezeguet, majster sveta z roku 1998 a majster Európy z roku 2000, pôsobil v minulej sezóne v argentínskom Newell's Old Boys, kde bol na hosťovaní z River Plate. Tím Pune City, ktorý v strategickej a technickej rovine spolupracuje s účastníkom Serie A Fiorentinou, angažoval na post hlavného trénera Taliana Franca Colombu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies