Incubus zverejnili skladbu Absolution Calling

NETKY.SK • 7 Február 2015, 13:15 • 2 min
Incubus zverejnili skladbu Absolution Calling

USA - Americká rocková kapela Incubus zverejnila prostredníctvom služby YouTube skladbu Absolution Calling. S novinkou, ktorá sa objaví na očakávanej EP nahrávke Trust Fall, formácia ponúkla aj lyric video.

slovakia

left justify in out

Nový počin rockerov z Kalifornie by sa mal dostať do predaja v najbližších týždňoch. Okrem toho kapela plánuje v lete vydať aj ďalšie EP, názov ani presný dátum zatiaľ nezverejnili.

Kapela Incubus vznikla v roku 1991 v kalifornskom meste Calabasas. Formáciu tvoria Mike Einziger, Brandon Boyd, José Pasillas II, Chris Kilmore a Ben Kenney. Debutovali v roku 1995 albumom Fungus Amongus, po ktorom nasledovali štúdiovky S.C.I.E.N.C.E. (1997), Make Yourself (1999), Morning View (2001), A Crow Left Of The Murder... (2004), Light Grenades (2006) a If Not Now, When? (2011). Okrem toho majú na konte aj výberovku Monuments And Melodies (2009) a viacero živých a EP nahrávok. Medzi ich najznámejšie skladby patria Pardon Me, Stellar, Drive, Wish You Were Here, Warning, Megalomaniac, Talk Shows On Mute, Anna-Molly, Love Hurts a Adolescents. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies