Incubus nahrávali so Skrillexom materiál na nový album

NETKY.SK • 27 Február 2017, 13:08 • 2 min
Incubus nahrávali so Skrillexom materiál na nový album

BRATISLAVA - Americká rocková skupina Incubus nahrávala nový materiál s americkým dídžejom a producentom Skrillexom. Formácia ako aj 29-ročný dídžej o tom informovali prostredníctvom svojich oficiálnych účtov na sociálnych sieťach, kde zverejnili niekoľko spoločných fotografií a videí z nahrávania.

slovakia

left justify in out

Gitarista kapely Mike Einziger pritom ponúkol aj záber, podľa ktorého sa v štúdiu spolu s nimi ocitol tiež spevák americkej rockovej skupiny Deftones Chino Moreno.

 


Zatiaľ však nie je známe, či ide o materiál pre spoločný projekt alebo pripravovanú ôsmu štúdiovku Incubus. Novinka kalifornskej formácie dostala symbolický názov 8 a na trh by sa mala dostať tento rok. Päťčlenná kapela z nej už ponúkla aj prvý singel, ktorým je skladba Nimble Bastard. 

 


Formácia Incubus vznikla v roku 1991 v kalifornskom meste Calabasas. Okrem spomínaného Einzigera ju tvoria aj Brandon Boyd, José Pasillas, Chris Kilmore a Ben Kenney. Debutovali v roku 1995 štúdiovkou Fungus Amongus, po ktorej nasledovali S.C.I.E.N.C.E. (1997), Make Yourself (1999), Morning View (2001), A Crow Left Of The Murder... (2004), Light Grenades (2006) a If Not Now, When? (2011). Okrem toho majú na konte aj výberovky Monuments And Melodies (2009) a The Essential Incubus (2012) spolu s viacerými živými a EP nahrávkami. Medzi ich najznámejšie skladby patria Pardon Me, Stellar, Drive, Wish You Were Here, Warning, Megalomaniac, Talk Shows On Mute, Anna-Molly, Love Hurts či Adolescents. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona