Incident z parlamentu: Polícia už začala s vyšetrovaním!

NETKY.SK • 14 Február 2014, 13:50 • 2 min
Incident z parlamentu: Polícia už začala s vyšetrovaním!

BRATISLAVA - Z balkóna nad rokovacou sálou sa vo štvrtok 36-ročná žena pokúsila zhodiť čalúnenú stoličku.

slovakia

left justify in out

Polícia vyšetruje štvrtkový incident, ktorý sa stal v Národnej rady SR. Z balkóna pre verejnosť sa 36-ročná žena pokúsila zhodiť čalúnenú stoličku. V poslednej chvíli jej v tom zabránila ochranka. Ženu potom z priestorov parlamentu vyviedli. "Obvinenie voči konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo," uviedol pre agentúru SITA bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Štvrtkovú mimoriadnu schôdzu k odvolávaniu premiéra Roberta Fica za kauzu emisie ukončil incident ľudí nespokojných s prácou poslancov. Spomínaná žena po hlasovaní hrdelným hlasom kričala do sály na poslancov: "Hanba, hanba! Ľudia tu umierajú od hladu, my to už nebudeme tolerovať". "My sa vrátime a s nami príde zákon," kričala skupina ľudí pri tom, ako ich vyvádzali z parlamentného balkóna. Ľudia z balkóna poslancom vyčítali, prečo sa odvolávajú a nedajú na seba trestné oznámenie, politici sú podľa nich rovnakí, bez ohľadu na farbu straníckeho trička. "Aj červení, aj modrí, aj zelení, všetci patríte do jedného vreca!" kričali. Na "divadlo" na balkóne sa s vážnymi tvárami pozerali aj poslanci z parlamentnej sály, keďže emócie návštevníkov boli veľké. Incident zachytili aj kamery a fotoaparáty prítomných médií.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona