Inaki Williams prerušil šiesťročnú šnúru v La Lige

NETKY.SK • 29 Január 2023, 21:45 • 2 min
Inaki Williams prerušil šiesťročnú šnúru v La Lige

Ghanský futbalista musel kvôli zdravotným problémom vynechať zápas

slovakia

left justify in out

Ghanský futbalista Inaki Williams urobil historický krok v La Lige, keď vynechal súťažný zápas po viac ako šiestich rokoch! Tréner Athletica Bilbao, Ernesto Valverde, ho nezaradil do zostavy v nedeľnom súboji proti Celte Vigo. Dvadsaťosemročný útočník hral v každom stretnutí v La Lige od apríla 2016 a celkovo tak bez prerušenia nastúpil do 251 súťažných duelov.

 

Ghanský reprezentant už v októbri 2021 prekonal rekord v počte po sebe idúcich vystúpení v La Lige, keď odohral 203. zápas, čím predbehol bývalého obrancu Realu Sociedad Juana Larranaga. Avšak tento rekordný počin sa skončil, pretože Williams nemohol hrať z dôvodu zdravotných problémov.

 

Inaki Williams bol pre svoju dlhodobú nepretržitú účasť v La Lige ceneným hráčom, no teraz sa musí vysporiadať so zdravotnými ťažkosťami. Dúfame, že sa čoskoro uzdraví a opäť sa vráti na trávnik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies