IMT Smile a Lúčnica pridali ďalšie predstavenia, vystúpia opäť aj v Košiciach

NETKY.SK • 15 September 2015, 22:02 • 2 min
IMT Smile a Lúčnica pridali ďalšie predstavenia, vystúpia opäť aj v Košiciach

BRATISLAVA – Skupina IMT Smile a umelecký súbor Lúčnica už pred časom oznámili návrat ich úspešného spoločného projektu Made in Slovakia. K avizovanému predstaveniu 22. decembra v Bratislave teraz pre veľký záujem pridali ďalšie dve vystúpenia.

slovakia

left justify in out

Minuloročná premiéra veľkolepého predstavenia jednej z našich najúspešnejších hudobných skupín a legendárnej Lúčnice zožala tie najlepšie ohlasy a doposiaľ ju videlo vyše 50.000 nadšených divákov. Preto sa rozhodli s projektom vystúpiť aj v decembri tohto roka. Vstupenky na bratislavské predstavenie sa začali okamžite po zverejnení termínu rozchytávať a tri mesiace pred jeho opätovným uvedením sú už takmer vypredané. Aj samotných organizátorov takýto masový záujem milo prekvapil, preto sa rozhodli v hlavnom meste pridať ešte jedno predstavenie 21. decembra, rovnako v Incheba Expo aréne. Zároveň, po vlne neutíchajúcich žiadostí od fanúšikov z východného Slovenska, vystúpia s projektom Made in Slovakia 15. decembra aj v košickej Steel aréne.

 

„Toľko pozitívnych ohlasov nás všetkých nesmierne teší. Už pred rokom sme pridávali predstavenia, v Bratislave sme napokon odohrali až tri a v Košiciach dve. Tento rok sme sa opäť rozhodli vyhovieť fanúšikom, ktorí nás zaplavili prosbami, aby sme program zopakovali aj v Košiciach. Východniarom sa predsa nedá odolať a už teraz sa na nich tešíme. Zároveň lístky v Bratislave sa rýchlo vypredali, napríklad na sedenie ostalo po niekoľkých dňoch v predaji už len pár kusov. Do decembra je ešte ďaleko, tak sme pridali ďalšie predstavenie aj tu, aby mal každý, kto má záujem, možnosť sa na predstavenie dostať,“ neskrýva radosť z takéhoto záujmu líder IMT Smile a jeden z producentov projektu Ivan Tásler.

 

O nevšedný hudobno-tanečný zážitok sa postará takmer 150-členný tím účinkujúcich a organizátorov, ktorý sľubuje okrem úžasnej svetelnej šou, jedinečnej scény a špičkových výkonov na pódiu aj nejaké novinky. Oproti minulému roku tak program prejde aj malými zmenami, ktoré ho ešte viac vyšpičkujú. To všetko opäť pod vedením úspešného režiséra Jána Ďurovčíka, ktorý s Lúčnicou a IMT Smile spolupracuje aj na iných projektoch a dôverne obe telesá pozná.

 

Okrem trojice pripravovaných vystúpení na Slovensku sa IMT Smile a Lúčnica predstavia 19. decembra aj divákom v pražskej O2 aréne. Vstupenky sú dostupné v predpredaji v sieti Ticketportal. Záujemcov o ľudový tanec a spev pozýva Lúčnica na konkurz do tanečného súboru a speváckej skupiny, ktorý sa uskutoční 28. a 29. septembra v sídle Lúčnice na Štúrovej ulici v Bratislave. TASR informovala PR manažérka projektu IMT Smile a Lúčnica Anna Tásler-Onderková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies