IMT Smile a Lúčnica pre veľký záujem pridávajú ďalšie predstavenie v Bratislave

NETKY.SK • 30 September 2014, 11:35 • 2 min
IMT Smile a Lúčnica pre veľký záujem pridávajú ďalšie predstavenie v Bratislave

BRATISLAVA - Kapela IMT Smile a umelecký súbor Lúčnica pripravujú na predvianočný čas pre svojich fanúšikov hudobno-tanečnú lahôdku v podobe spoločného vystúpenia. Tie uvedú 13. decembra v Bratislave a 18. decembra v Košiciach.

slovakia

left justify in out

K pôvodne plánovaným dvom predstaveniam teraz pridávajú tretie. Pre veľký záujem sa rozhodli predstavenie v Bratislave v Incheba Expo Aréne odohrať aj 14. decembra. Z obrovského záujmu fanúšikov majú IMT Smile aj Lúčnica nesmiernu radosť a sú vďační za prejavenú priazeň. 
      

"Verím, že to spojenie bude mať význam, že to nie je len hudobno-tanečné spojenie, bude to o niečom viac, o národnej hrdosti, slovenskej histórii, silných emóciách a energiách. Toto ma na tomto projekte láka, spojenie, ktoré chystáme už rok a pol a už teraz sa ho neviem dočkať," povedal pre TASR líder kapely IMT Smile Ivan Tásler. 
      

Režisérom spoločného projektu týchto dvoch súborov bude Ján Ďurovčík. "K obom telesám mám neskutočný vzťah, rovnako k obom lídrom týchto telies, u profesora Nosáľa je to niečo iné, lebo je to môj učiteľ, mentor, vážim si to, že už dvadsať rokov mi vkladá dôveru, že režírujem jeho programy. Rovnako je to s IMT Smile, jednoducho tú kapelu zbožňujem, síce v rockovej oblasti, ale patria ku klenotom tohto národa, sú emoční, rytmickí, tvárni, urobiť takýto program je famózne, veľká výzva," doplnil pre TASR. 
      

Na netradičné spojenie rocku a folklóru pozerá s optimizmom aj riaditeľ Lúčnice Marián Turner: "Sme presvedčení, že toto spojenie bude úspešné. Myslím, že nový program má logiku práve v tom, že obidva súbory vychádzame z tradičnej tvorby, obidva sú založené na slovenskej kultúre. Síce v odlišných žánroch, ale práve to bude pri tomto prepojení zaujímavé."
      

Vstupenky na pridaný bratislavský koncert 14. decembra sú už teraz dostupné v sieti Ticketportal. V predaji ostáva ešte stále niekoľko vstupeniek aj na premiérové predstavenie v Bratislave, rovnako ako aj lístky na predstavenie v košickej Steel Aréne. TASR informovala PR manažérka projektu Anna Tásler-Onderková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies