Imogen Heap vydá album Sparks na budúci rok v marci

NETKY.SK • 21 September 2013, 15:17 • 2 min
Imogen Heap vydá album Sparks na budúci rok v marci

BRATISLAVA - Tridsaťpäťročná speváčka žiada fanúšikov a fanúšičky, aby jej poslali odtlačky chodidiel, z ktorých potom vyrobí obal špeciálneho vydania novinky.

slovakia

left justify in out

Britská speváčka Imogen Heap vydá 3. marca 2014 nový album s názvom Sparks. Štandardná edícia štúdiovky bude obsahovať 14 nových piesní, na špeciálnom vydaní sa objavia aj rôzne bonusy vrátane videoklipov. Speváčka prosí fanúšikov a fanúšičky, ktorí si objednajú špeciálne vydanie v predpredaji, aby jej poslali odtlačky svojich chodidiel, z ktorých potom vytvorí obal tejto edície.

Tridsaťpäťročná hudobníčka tiež prezradila, že na novinke sa bude nachádzať aj pieseň s názvom The Listening Chair, ktorú nikdy nedokončí. Skladba by mala údajne opisovať speváčkin doterajší život. Heap bude každých sedem rokov k piesni pridávať ďalšie časti. 

Imogen Heap sa narodila v Londýne. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 1997. Bola členkou dua Frou Frou. Presadila sa však aj svojou sólovou tvorbou. Debutovala v roku 1998 s nahrávkou iMegaphone, z ktorej pochádzajú single Getting Scared, Shine, Come Here Boy a Oh Me, Oh My. Druhú štúdiovku s názvom Speak for Yourself vydala v roku 2005 a pochádzajú z nej jej komerčne najznámejšie kúsky Hide and Seek, Goodnight and Go a Headlock.  Zatiaľ posledná nahrávka Ellipse vyšla v roku 2009 a speváčka za ňu získala prestížnu cenu Grammy.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies