I.MATOVIČ: Ohňostroj stál dvetisíc eur, zaplatený je zo súkromných peňazí

NETKY.SK • 6 Február 2012, 08:08 • 2 min
I.MATOVIČ: Ohňostroj stál dvetisíc eur, zaplatený je zo súkromných peňazí

I. MATOVIČ Ohňostroj stál dvetisíc eur, zaplatený je zo súkromných peňazí - Politika   Približne pätnásťminútovú farebnú šou sledovalo na mieste niekoľko desiatok ľudí, vrátane volebných kandidátov hnutia.

slovakia

left justify in out

img

  Približne pätnásťminútovú farebnú šou sledovalo na mieste niekoľko desiatok ľudí, vrátane volebných kandidátov hnutia. "Sľúbili sme ľuďom, že keď nám pomôžu pritlačiť na poslancov, aby hlasovali za zrušenie priestupkovej imunity, urobíme parádny ohňostroj. Urobili sme parádny ohňostroj, až mi pri ňom pusa zmrzla," povedal Matovič.
      Dodal, že politici 22 rokov sľubovali zrušenie imunity a jej zrušenie v oblasti priestupkov sa dá považovať za prvý krok.
      "Ľudia urobili ten svoj krok, že poslali mail a my sme ho následne rozposlali stopäťdesiatim poslancom, stopäťdesiatim asistentom, do akcie sa zapojilo vyše pätnásťtisíc ľudí, rozposlali sme viac ako 4,4 milióna mailov s výzvou, aby hlasovali za zrušenie priestupkovej imunity," povedal Matovič. "Chceli sme využiť unikátnu príležitosť, že sa blížia voľby a pred voľbami sa poslanci budú hanbiť pred svojimi budúcimi voličmi nehlasovať za zrušenie imunity, tak to aj urobili," uzavrel Matovič.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies