Imagine Dragons zverejnili skladbu Levitate pre film Pasažieri

NETKY.SK • 29 November 2016, 16:00 • 2 min
Imagine Dragons zverejnili skladbu Levitate pre film Pasažieri

NEW YORK - Americká rocková kapela Imagine Dragons zverejnila skladbu Levitate. Formácia nahrala pieseň pre film Pasažieri, ktorý začnú premietať v slovenských kinách 5. januára.

slovakia

left justify in out

V dobrodružnej sci-fi snímke sa v hlavných úlohách predstavia Chris Pratt a Jennifer Lawrence. O réžiu sa postaral Morten Tyldum, ktorý má na konte snímky ako Kamoši (2003), Lovci hláv (2011) alebo Kód Enigmy (2014). Skupina Imagine Dragons, ktorá v súčasnosti pracuje na svojom treťom albume, sa predstaví napríklad na festivale Colours of Ostrava. Ten sa bude konať od 19. do 22. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave.

 


Imagine Dragons vznikli v roku 2008 v Las Vegas a v súčasnosti fungujú v zložení Dan Reynolds, Ben McKee, Wayne "Wing" Sermon a Daniel Platzman. Prvý album s názvom Night Visions vydali v roku 2012, pričom v USA sa z neho predalo už viac ako dva milióny kópií. Vlani vo februári ponúkli druhú štúdiovku Smoke + Mirrors, s ktorou dobyli UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Okrem toho majú na konte aj niekoľko EP nahrávok či koncertných záznamov. Za skladbu Radioactive, ktorá zaznela napríklad aj v sci-fi Hostiteľ (2013), získali dve nominácie na cenu Grammy, pričom jednu sa im podarilo premeniť na víťazstvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona