Imagine Dragons vzdajú hold Chrisovi Cornellovi

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 13:37 • 2 min
Imagine Dragons vzdajú hold Chrisovi Cornellovi

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Imagine Dragons vzdá počas tohtoročného odovzdávania Billboard Music Awards hold zosnulému spevákovi a hudobníkovi Chrisovi Cornellovi, ktorý zomrel vo štvrtok v skorých ranných hodinách vo veku 52 rokov. V piatok to oznámili zástupcovia produkčnej spoločnosti Dick Clark Productions.

slovakia

left justify in out

Tí agentúre AP potvrdili, že členovia formácie budú o lídrovi skupiny Soundgarden, ktorý podľa súdneho lekára spáchal samovraždu, rečniť pred ich skôr oznámeným hudobným vystúpením.


obrazok


Nominácie na tohtoročné Billboard Music Awards ovládli kanadský rapper Drake a elektornická formácia The Chainsmokers, ktorí získali celkovo po 22 nominácií. Drake si však bude môcť odniesť maximálne osemnásť cien, keďže v kategórii Top R&B pieseň figuruje s dvoma piesňami a v Top R&B spolupráca až s tromi skladbami. The Chainsmokers môžu získať najviac šestnásť trofejí, pretože v kategóriách Top dance/elektronický album, Top skladba rebríčka Hot 100, Top predávaná pieseň, Top spolupráca, Top rozhlasová pieseň a Top dance/elektronická pieseň majú po dve nominácie. Skupina Twenty One Pilots má sedemnásť nominácií, o tri menej získala speváčka Rihanna, jej kanadský kolega The Weeknd ich má trinásť a Beyoncé nominovali osemkrát.

Moderátormi ceremoniálu, ktorý sa uskutoční 21. mája v lasvegaskej T-Mobile Arene, budú americký rapper Ludacris a herečka a speváčka Vanessa Hudgens. Okrem spomínaných Imagine Dragons na slávnostnom udeľovaní vystúpia aj Miley Cyrus, Drake, Bruno Mars, Ed Sheeran, Nicki Minaj, The Chainsmokers, Céline Dion, John Legend, Lorde, Halsey, Sam Hunt, Camila Cabello, Florida Georgia Line a Cher, ktorá dostane Billboard Icon Award za celoživotný prínos.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies