Išlo iba o nemiestny žart v nepatričnej situácii

NETKY.SK • 28 Jún 2010, 09:47 • 2 min
Išlo iba o nemiestny žart v nepatričnej situácii

Išlo iba o nemiestny žart v nepatričnej situácii

slovakia

left justify in out

Matovič: "Ja som to aj médiám takto prezentoval, že ako dostali sme tú ponuku, ale ja to briem ako žart.Oni to už ďalej tak neposunuli, oni už ďalej písali, že ako to je jednoznačné, že takú ponuku sme dostali a vlastne to ma trochu mrzí. Ja som to stále bral ako žart a som rád, že včera večer prišiel a sme si to vydiskutovali a prišiel sa ospravedlniť, že teda naozaj to myslel zo srandy."
Bratislava 25. júna (TASR) - V prípade niekoľkomiliónovej ponuky, ktorú mal podľa medializovaných informácií dostať budúci poslanec za stranu Sloboda a Solidarita (SaS) Igor Matovič v prípade, ak spolu s ostatnými troma poslancami za hnutie Obyčajných ľudí nepodporia vládny program rodiacej sa koalície, malo ísť iba o žart. Pre TASR to potvrdil Matovič s tým, že priateľ, ktorý mu ponuku oznámil, za ním vo štvrtok (24.6.) večer prišiel, ospravedlnil sa a povedal, že to myslel "zo srandy". "Stále som dúfal, že je to žart, aj médiám som to tak povedal. Oni to však ďalej tak neposunuli, čo ma trochu mrzí," vysvetlil budúci poslanec.
Podľa vlastných slov celú záležitosť uzavrel. "Je to pre mňa dôveryhodný človek, ktorý ma nikdy neoklamal, a preto nemám dôvod myslieť si, že to bolo naozaj skutočné," konštatoval s tým, že je rád, že Slovensko nie je až natoľko skazené.
K dnešnej svojej návšteve na polícii uviedol, že mu zatelefonovali, lebo sa s ním chceli na túto tému porozprávať. "SaS, ako aj novinári na mňa tlačia, aby som podal trestné oznámenie. Právnik mi vysvetlil, že ho mám podať vtedy, keď mám pocit, že bol spáchaný trestný čin. Ja ten pocit ani podozrenie už nemám, hoci považujem celý žart za nemiestny a v nepatričnej situácii," podotkol Matovič. Autor ponuky mu podľa jeho vyjadrenia vysvetlil námet vtipu tak, že mu teraz každý chodí gratulovať k úspechu vo voľbách a poslaneckému kreslu a on si preto vymyslel takýto druh vtipu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies