Ikony slovenskej MMA Attila Végh a Ilja Škondrič zarezávajú v Thajsku, máme sa na čo tešiť!

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 14:51 • 2 min
Ikony slovenskej MMA Attila Végh a Ilja Škondrič zarezávajú v Thajsku, máme sa na čo tešiť!

PHUKET/BRATISLAVA - Obe ikony slovenskej MMA scény uvidíme koncom augusta v pokračovaní galavečera Oktagon. Naši chlapci pokračujú vo svojej príprave na Thajskom ostrove Phuket. Pred týmto sústredením absolvovali kondičnú prípravu v Abu Dhabi a prípravný kemp Alexandra Gusstafsona vo Švédsku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Végha uvidíme zápasiť proti Írskemu zápasníkovi, ktorý sa pripravuje v legendárnom írskom klube SBG. Je to miesto kde začínal svoju kariéru aj Conor McGregor a keď sa nachádza doma v Írsku tak tu stále aj trénuje. Ide o Paula Byrneho jeho momentálne skóre je 6 výhier a 2 prehry. Zaujímavosťou je, že ani jeden jeho zápas ešte nešiel do konca, buď vyhral na KO on alebo na KO prehral.

 

Ilja Škondrič sa predstaví proti poľskému zápasníkovi Michalovi Bobrowskému. Jedná sa o 22 ročného bombardéra ktorý je ešte neporazený, na svojom konte má 5 profesionálnych zápasov. Trénuje pod záštitou Szkola Walki Drwala ktorá má vo svojich radoch vyše 20 profesionálnych zápasníkov.

 

Chalani do Thajska prileteli 14. júna a ostanú do 29 júna. Trénujú na ostrove Phuket vo svetoznámom Tiger Muay Thai and MMA training camp. Trénujú dvojfázovo, pondelok majú skoro ráno kondičnú prípravu a po obede 7x5minutový MMA sparing. V utorok ráno tiež začínajú kondičnou prípravou a po obede pokračujú súkromným tréningom s najlepšími thajskými trénermi na tréningoch lapov. V stredu ráno sparujú v AKA gyme kde je s nimi aj Amir Akbari, zápasník organizácie Rizin FF a bývalý majster sveta v zápasení.

 

Po obede majú na pláne regeneračný beh. Vo štvrtok pokračujú s kondičným tréningom a po obede lapi. V piatok zasa kondičný tréning po obede zasa tvrdé sparingy. V sobotu ráno sú to zasa lapi a po obede už iba relax. V nedeľu ráno to je výbeh na povestný kopec Budha čo je 6km do kopca. Je to teda 12 tréningov do týždňa, samozrejmosťou sú pri takomto výkone každý večer masáž a plávanie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies