Ikonický Totti bude hrať aj po ďalšej sezóne, sľubuje Spalletti

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 13:39 • 2 min
Ikonický Totti bude hrať aj po ďalšej sezóne, sľubuje Spalletti

RÍM - Tréner talianskeho futbalového AS Rím Luciano Spalletti verí, že klubová ikona Francesco Totti bude pokračovať v kariére aj po sezóne 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Rímsky rodák, ktorý 27. septembra oslávi okrúhlu štyridsiatku, podpísal minulý mesiac kontrakt na ďalší rok, podľa prezidenta AS Jamesa Pallottu to bude pre neho posledný ročník a potom sa presunie do nešpecifikovanej pozície v štruktúrach klubu.

 

"Pallotta môže hovoriť, čo chce. Totti skončí len vtedy, keď sa sám rozhodne. Nie je to ani na mne, ani na vás. Podľa môjho názoru neuzavrie hráčsku kariéru po ďalšej sezóne. Pokiaľ bude schopný dosahovať rovnaké štatistiky, bude hrať," citoval portál ESPN Spallettiho slová na predsezónnej tlačovej konferencii.

 


Totti debutoval v Serie A aj A-tíme AS Rím presne 28. marca 1993 proti Brescii vo veku šestnásť rokov, prvú príležitosť medzi dospelými mu vtedy dal už nebohý srbský tréner Vujadin Boškov. Totti 4. septembra 1994 dosiahol svoj prvý gól v drese "vlčice" pri remíze s Foggiou (1:1), aktuálne ich má na konte už 248 v 601 vystúpeniach. Klub priviedol k majstrovskému titulu v sezóne 2000/2001, s Talianskom sa stal majstrom sveta 2006. Viac duelov v histórii talianskej súťaže než Totti absolvovali iba Javier Zanetti (615) a Paolo Maldini (647).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies