Iker je konečne doma! Určite ho potešilo aj krásne gesto bývalých spoluhráčov

NETKY.SK • 6 Máj 2019, 16:15 • 2 min
Iker je konečne doma! Určite ho potešilo aj krásne gesto bývalých spoluhráčov

MADRID - Nielen fanúšikovia Porta, ale aj hráči a fanúšikovia Realu Madrid vyjadrili brankárovi Ikerovi Casillasovi skvelú podporu. Niekdajší hráč bieleho baletu je v Porte ikonou, ale minulý týždeň na tréningu svojho tímu utrpel 37-ročný gólman infarkt. Dnes ho prepustili v prítomnosti mnohých zástupcov médií a zvedavcov prepustili do domáceho liečenia.

slovakia

left justify in out

V nedeľu pred duelom La Ligy s Villarrealom (3:2) rozprestreli "Madridistas" transparent, ktorým bývalému kapitánovi odkázali, že na neho myslia. Aj hráči "bieleho baletu" sa pred súbojom odfotili na tímovom obrázku v dresoch s jeho menom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Força @ikercasillas 💪 #FCPorto #FCPCDA #IkerCasillas

Príspevok, ktorý zdieľa FC Porto (@fcporto),

 

Tridsaťsedemročného Casillasa hospitalizovali po tom, ako sa mu na tréningu urobilo nevoľno. S diagnózou infarkt myokardu sa podrobil chirurgickému zákroku. Bývalého reprezentanta Španielska, majstra sveta aj Európy, by mohli prepustiť z nemocnice už v pondelok. Uviedla to jeho partnerka Sara Carbonerová. S Realom získal tri trofeje v Lige majstrov i päť majstrovských titulov.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies