Ikea sťahuje z predaja dva výrobky

NETKY.SK • 22 December 2022, 10:00 • 2 min
Ikea sťahuje z predaja dva výrobky

BRATISLAVA - V obchodnom dome Ikea sťahujú z predaja dva výrobky. V 400-gramovej mandľovej torte s čokoládou Daim od Almondy našli kovový predmet. Preto sťahujú z predaja jej šaržu L2140 s dátumom minimálnej trvanlivosti 18. novembra 2023. Obchodný dom taktiež sťahuje z predaja otočnú stoličku Odger v antracitovej farbe s dátumovými pečiatkami 2221 z dôvodu nebezpečenstva pádu zo stoličky. Informovala o tom v stredu senior manažérka spoločnosti Ikea Alexandra Strapáková.

slovakia

left justify in out

Spresnila, že na stoličke hrozí riziko zlomenia hviezdicovej základne. Názov a dátumová pečiatka výrobku sú vyrazené na spodnej strane sedadla. Pri vrátení produktu doklad o kúpe predložiť netreba. Obaja výrobcovia sa ospravedlnili. Spotrebitelia môžu tortu chybnej šarže vrátiť do obchodného domu, kde ju zakúpili, a stoličku chybnej šarže môžu vrátiť v ktoromkoľvek obchodnom dome predajcu. Za oba výrobky im vrátia plnú kúpnu sumu alebo v prípade uvedenej lahôdky môžu kontaktovať spoločnosť Almondy na jej webovej stránke, uzavrela Strapáková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies