IIHF potrestala Abdelkadera a Antropova

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 18:52 • 2 min
IIHF potrestala Abdelkadera a Antropova

ZÜRICH - Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) potrestala útočníka Detroitu Red Wings Justina Abdelkadera zákazom štartu v prvých troch zápasoch majstrovstiev sveta 2015 v Prahe a v Ostrave.

slovakia

left justify in out

Reprezentant USA vo štvrťfinále tohtoročného svetového šampionátu v Minsku zasiahol do hlavy českého útočníka Vladimíra Sobotku, za čo dostal trest do konca zápasu. Duel nedohral ani Sobotka, ale nakoniec sa ešte do diania na MS vrátil. Zákrokom sa dodatočne zaoberala Disciplinárna komisia IIHF a potrestala amerického útočníka.
     

Rovnaký trest inkasoval aj útočník Kazachstanu Nikolaj Antropov, ktorý tiež na MS v Bielorusku zasiahol do hlavy Švajčiara Kevina Romyho. Hráč Barysu Astana si už jeden zápas odpykal v Minsku a nemôže štartovať v prvých dvoch dueloch na MS 2015. Romy utrpel po faule otras mozgu a v ďalších dueloch Švajčiarom v Bielorusku chýbal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies