Ihrisko Blackpoolu FC je totálnou urážkou anglického futbalu

NETKY.SK • 16 Február 2015, 18:05 • 2 min
Ihrisko Blackpoolu FC je totálnou urážkou anglického futbalu

BLACKPOOL – Anglickému tímu Blackpool patrí v tabuľke Championship posledné miesto a na záchranu by v tomto momente potreboval až 10 bodov. Nie je to však to jediné, čo by tímu pomohlo.

slovakia

left justify in out

Blackpool sa v druhej najvyššej anglickej lige trápi a zaslúžene mu patrí posledná priečka. Uplynulý víkend odohrali domáci zápas proti Nottinghamu Forest, v ktorom zachraňovali výsledok v 90.minúte, keď David Ferguson vyrovnal na konečných 4-4. Zápas sa pritom pre domácich vyvíjal veľmi sľubne, keď v 66.minúte zvyšoval Andrea Orlandi na 2-0. Avšak za štyri minúty bolo vyrovnané a išlo sa odznovu. V 73.minúte Steve Davies opäť naklonil misky váh v prospech domácich, ale ani toto vedenie nevydržalo dlhšie ako štyri minúty a opäť bolo vyrovnané. Šok prišiel v 90.minúte, keď najprv Chris Burke poslal do vedenia hosťujúci Nottingham po prvýkrát v zápase, ale v tej istej minúte domáci dokázali zachraniť bod.

 

 

 

Možno si poviete, aký skvelý a vzrušujúci zápas to musel byť, diváci videli osem gólov a rýchly futbal na obidvoch stranách. Možno to tak bolo, ale keď sa pozriete na zábery ihriska domáceho celku, tak vás myšlienky o peknom futbale rýchlo prejdú.

 

Blackpool má problémy s hracou plochou na Bloomfield Road už niekoľko rokov, ale trávnik ešte nikdy nebol v takomto dezolátnom stave. Trávnik s obrovskými dierami, tonami blata a celý posypaný pieskom, vyzeral skôr ako farmárske pole a nie futbalové ihrisko.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies