Iguoadala si postojom k hake pohneval Novozélanďanov

NETKY.SK • 4 September 2014, 10:53 • 2 min
Iguoadala si postojom k hake pohneval Novozélanďanov

LOS ANGELES - Tradičný rituálny bojový pokrik a tanec novozélandského tímu známy ako haka pred utorkovým zápasom proti USA na Svetovom pohári v Španielsku vôbec nenadchol amerického basketbalistu Andreho Iguodalu.

slovakia

left justify in out

Ten síce teraz nie je v nominácii Spojených štátov, ale pred štyrmi rokmi sa v Turecku pričinil o zlaté medaily a prispel aj k olympijskému triumfu v Londýne 2012. Američania v utorok v Bilbau priamo na palubovke s rešpektom sledovali haku svojich súperov a aj im zatlieskali, Iguodala mal však na domorodé predstavenie Tall Blacks svoj názor.

 

"Mysleli si, že nás tým zastrašia. Nebolo to nič iné než tanček," napísal na Twitteri 30-ročný krídelník. "Andre, trochu úcty k našej kultúre," odkázal mu basketbalista Oklahomy Steven Adams. Novozélanďania sa počas samotného duelu iba prizerali víťaznému tancu Američanov 98:71. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona