Igor Šoltinský skončil v pozícii šéfa MFK Zemplín Michalovce

NETKY.SK • 14 September 2016, 14:53 • 2 min
Igor Šoltinský skončil v pozícii šéfa MFK Zemplín Michalovce

MICHALOVCE - Predseda predstavenstva futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský odstúpil zo svojej funkcie. Vedením klubu je poverený doterajší člen predstavenstva Ján Sabol. Pre TASR to potvrdil manažér michalovského klubu Peter Ščobik.

slovakia

left justify in out

Nečakaný krok doterajšieho predsedu predstavenstva a šéfa MFK Zemplín prekvapil aj najbližších zamestnancov. "Nepoznám dôvody, pre ktoré sa takto rozhodol. Nám, zamestnancom, bolo povedané, že klub bude fungovať riadne ďalej. Vedením klubu je dočasne poverený Ján Sabol, ktorý bol doteraz členom predstavenstva," uviedol Ščobik pre TASR.

 

Podľa jeho slov by odchod šéfa MFK nemal mať vplyv na ďalší chod klubu. "Nič sa nezmenilo. Obaja, Igor Šoltinský a Ján Sabol, sú majiteľmi firmy Scorp, takže sa nemení ani akcionársky pomer v našom klube. Nemám ani žiadne vedomosti o tom, že by nám vplyvom odchodu pána Šoltinského hrozili finančné problémy. Spomínaná firma sa bude na chode klubu podieľať rovnako ako predtým," dodal Ščobik.

 

A-mužstvo Michaloviec má po deviatich odohratých zápasoch 9 bodov a je na 9. priečke tabuľky Fortuna ligy. Zverenci Antona Šoltisa sa v sobotu 17. septembra predstavia na ihrisku Spartaka Trnava.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies