Igor Matovič tvrdí, že keby ľudia dodržiavali opatrenia, na Slovensku mohlo byť všetko otvorené

NETKY.SK • 2 Február 2021, 06:07 • 2 min
Igor Matovič tvrdí, že keby ľudia dodržiavali opatrenia, na Slovensku mohlo byť všetko otvorené

BRATISLAVA - Igor Matovič komentuje vyhlásenia ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, ktoré sa týkajú sprísnenia lockdownu.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády Igor Matovič v pondelok na tlačovej besede komentoval vyjadrenia ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, ktoré sa týkali možnosti sprísnenia aktuálneho lockdownu na území Slovenska. Na vine je aj britská mutácia koronavírusu, ktorej je v krajine veľa. Premiér sa vyjadril aj k návrhu, že sa pohyb obyvateľov bude regulovať vďaka SMS správam.

 

„Toto funguje v Grécku celé mesiace, nemusíme vymýšľať koleso. Pán minister asi prišiel po nejakej otázke k takémuto nápadu. Tých nápadov bude asi veľa, niektoré z nich ani nebudú zrealizované," povedal na tlačovej besede s tým, že o ďalších krokoch musia zodpovední rozhodnúť po absolvovaní spoločných debatách.

 

 

Súvisiaci článok: Zákaz vychádzania bude zrejme prísnejší, hovorí Krajčí.

 

Koaličné strany SaS ani Za ľudí si posielanie SMS správ momentálne nevedia predstaviť. 

„Všetko by mohlo byť otvorené, ale keď nie sme schopní dodržiavať opatrenia, o to horšie si žijeme," povedal Matovič a dodal: „Úplne krásne sa v tomto prípade ukazuje, že sloboda je zodpovednosť. Čím viac slobody chceme, ale bez zodpovednosti, tým viac anarchie a priestoru pre vírus pripravujeme,".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies