Igor Matovič sľubuje deň plný prekvapení. Čo môžeme očakávať?!

NETKY.SK • 4 Marec 2021, 08:37 • 2 min
Igor Matovič sľubuje deň plný prekvapení. Čo môžeme očakávať?!

TRNAVA - Premiér Igor Matovič včera pred spaním zaželal občanom „Dobrú noc“ vo veľmi tajomnom statuse na Facebooku.

slovakia

left justify in out

Ako napísal predseda vlády Igor Matovič v tajomnom statuse na sociálnej sieti FB, „dnes bude deň dobrých prekvapení“.

 

Je veľmi otázne, načo premiér narážal, aj vzhľadom na aktuálnu krízu vo vládnej koalícii. Nie je však vylúčené, že dnes verejnosť oboznámi s druhým sľubovaným prekvapením, ktoré avizoval v rádiu Expres v relácii Braňo Závodský naživo.

 

 

Aj napriek nátlaku moderátora, Matovič nechcel nič prezradiť a druhé prekvapenie tak ostáva ukryté pod rúškom tajomstva.

 

Prvým prekvapením bol nákup neregistrovanej ruskej vakcíny Sputnik V. Tento nákup pritom neprekvapil iba verejnosť, ale aj koaličných partnerov, ktorých o dodávke 200 tisíc kusov očkovacej látky Matovič neinformoval.

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ: Sulík a Remišová hovoria o možnej rekonštrukcii vlády, čo by to pre Slovensko znamenalo?

 

V rozhovore však priblížil, že tým druhým prekvapením na tento týždeň nie sú prijaté opatrenia, ktoré vláda schválila v nedeľu po zdĺhavých rokovaniach s odborníkmi.

 

Aktuálne si tak musíme ešte pár hodín počkať na to, kým predseda vlády prezradí, čo si pre Slovenky a Slovákov opäť pripravil. Zatiaľ nám neostáva nič iné, ako dúfať, že to nerozbije vládnu koalíciu ešte viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies