Iggy Azalea zverejnila videoklip k singlu Team

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 09:26 • 2 min
Iggy Azalea zverejnila videoklip k singlu Team

CANBERRA - Austrálska rapperka Iggy Azalea predstavila nový videoklip k singlu Team. Dej novinky sa odohráva na letisku, na ktoré 25-ročná interpretka prepašuje spreje, ktorými neskôr jej tanečný tím nasprejuje lietadlo nápismi k jej pripravovanej druhej štúdiovke Digital Distortion. Vo videu je tiež možné vidieť, ako rodáčka zo Sydney tancuje pred zaparkovaným lietadlom či to, ako šoféruje luxusné športové auto.

slovakia

left justify in out

Skladba Team je prvým oficiálnym singlom z albumu Digital Distortion, ktorý by mal vyjsť v júni. Rapperka z neho v januári predstavila aj skladbu Azillion. Koncom roka plánuje absolvovať k nahrávke turné, pre ktoré sa dokonca rozhodla odložiť svadbu s americkým basketbalistom Nickom Youngom.

 

 

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa zo Sydney ako šestnásťročná presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Predvlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Objavila sa tiež v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona