Iggy Azalea zverejnila novú skladbu

NETKY.SK • 10 Január 2016, 10:54 • 2 min
Iggy Azalea zverejnila novú skladbu

MELBOURNE - Austrálska rapperka Iggy Azalea nečakane zverejnila skladbu Azillion z jej pripravovaného albumu Digital Distortion.

slovakia

left justify in out

Novinku predstavila v piatok 8. januára prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde publikovala odkaz na portál Soundcloud, na ktorom sa nahrávka nachádza. Dvadsaťpäťročná interpretka tiež na Twitteri napísala, že si niečo pre svojich fanúšikov a fanúšičky pripravila aj na 14. januára. O tom, že bude nečakane zverejňovať piesne, virálne videá a rôznorodý obsah informovala hudobníčka už v decembri, pričom tiež prezradila, že prvý singel z jej druhej štúdiovky sa bude volať Team.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa zo Sydney ako šestnásťročná presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Objavila sa aj vo filme Rýchlo a zbesilo 7 (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies