Iggy Azalea vydá v piatok nový singel

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 08:53 • 2 min
Iggy Azalea vydá v piatok nový singel

BRATISLAVA - Austrálska rapperka Iggy Azalea oznámila, že v piatok 24. marca predstaví novú skladbu. Singel sa bude volať Mo Bounce a 26-ročná interpretka okrem názvu predstavila aj sprievodný artwork.

slovakia

left justify in out

Novinka bude druhým singlom z jej pripravovaného albumu Digital Distortion, ktorý sa mal pôvodne dostať na trh v júni 2016. Rodáčka zo Sydney však jeho vydanie niekoľkokrát odložila pre iné pracovné povinnosti a tiež pre rozchod s basketbalistom Nickom Youngom. Prvým singlom z nahrávky je skladba Team, ktorú zverejnila ešte vlani v marci.

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014 a v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona