Iggy Azalea sa rozišla s priateľom

NETKY.SK • 11 August 2018, 08:29 • 2 min
Iggy Azalea sa rozišla s priateľom

BRATISLAVA - Austrálska rapperka Iggy Azalea sa rozšila s priateľom DeAndrem Hopkinsom. Rozchod s 26-ročným hráčom amerického futbalu z tímu Houston Texans oznámila deň po tom, ako potvrdila, že s ním randí.

slovakia

left justify in out

"Som nezadaná," napísala 28-ročná interpretka v stredu v noci na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Tam tiež neskôr napísala "dospela som k záveru, že budem navždy sama. Som s tým úplne v pohode". Rozchod na sociálnych sieťach potvrdil aj Hopkins.

Rodáčka zo Sydney vzťah so športovcom, o ktorom verejnosť špekulovala už približne týždeň, potvrdila v utorok počas rozhovoru v rozhlasovej stanici Y 100 Miami. Tam sa jej spýtali, či má radšej futbalový tím Miami Dolphins alebo spomínaný Houston Texans. Keď odpovedala, že tím z Texasu, dostala otázku, či vie, prečo sa jej na to spýtali. Ona so smiechom odvetila, že áno a následne dodala: "Áno, sme vo vzťahu."

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014 a v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona