Iggy Azalea sa rozišla s Nickom Youngom

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:06 • 2 min
Iggy Azalea sa rozišla s Nickom Youngom

LOS ANGELES - Austrálska rapperka Iggy Azalea a americký basketbalista Nick Young sa rozišli. Dvadsaťšesťročná interpretka o tom informovala v nedeľu prostredníctvom služby Instagram, kde na fotografii zverejnila krátke stanovisko.

slovakia

left justify in out

"Nanešťastie, aj keď milujem Nicka a snažila som sa k nemu znovu vybudovať dôveru, za posledných pár týždňov sa mi vyjasnilo, že nemôžem," napísala. Rozchod prišiel približne tri mesiace po tom, ako sa na internet dostalo video, v ktorom sa 31-ročný športovec údajne priznal, že hudobníčku počas ich vzťahu podvádzal. Tá sa vyjadrila, že si počká až na skutočný dôkaz nevery.


Azalea a Young začali spolu randiť v novembri 2013. Vlani v júli sa zasnúbili na oslave jeho 30. narodenín. Fanúšikovia o ich rozchode začali špekulovať už minulý týždeň, keď rodáčka zo Sydney zverejnila fotografie, na ktorých oslavovala svoje narodeniny, ale na ruke nemala zásnubný prsteň.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014, v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies