Iggy Azalea rada jazdí na koni

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 09:52 • 2 min
Iggy Azalea rada jazdí na koni

LOS ANGELES - Austrálska rapperka Iggy Azalea rada jazdí na koni. Dvadsaťpäťročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americký týždenník People.

slovakia

left justify in out

"Niekedy hovorím, že mi kone zachránili život. Keď som nahrávala album, chcela som mať aj nejakú voľnočasovú aktivitu. Hudba bola mojou záľubou, no potom sa z nej stala práca. Takže som stratila koníček. Začala som jazdiť na koni a po šiestich mesiacoch som si to tak užívala, že som chcela mať vlastné kone. Teraz už mám dva," uviedla Azalea.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014, pričom v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Momentálne pripravuje druhú štúdiovku Digital Distortion, ktorá by mala vyjsť v júni. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).
Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona