Iggy Azalea opäť odložila vydanie nového albumu, bude porotkyňou v The X Factore

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 13:51 • 2 min
Iggy Azalea opäť odložila vydanie nového albumu, bude porotkyňou v The X Factore

LOS ANGELES - Austrálska rapperka Iggy Azalea znova odložila vydanie svojej druhej štúdiovky Digital Distortion, ktorú plánovala uviesť na trh tento mesiac.

slovakia

left justify in out

Dôvodom odkladu je skutočnosť, že 26-ročná interpretka bude porotkyňou v pripravovanej ôsmej sezóne austrálskej verzie speváckej súťaže The X Factor. Rodáčka zo Sydney o odklade informovala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde sa jej jeden fanúšik spýtal na termín vydania.

 

"Album mal vyjsť 24. júna, ale po tom, ako som celý mesiac strávila na rokovaniach o účasti v The X Factor, sa veci pochopiteľne zmenili, keďže budem v Austrálii," odpovedala rapperka, ktorá v spomínanej súťaži nahradí speváčku Dannii Minogue. V ďalšom príspevku potom prezradila, koľko času jej účasť v projekte zaberie. "V Austrálii budem jeden týždeň na konci júna a potom štyri týždne v novembri, čiže celkovo to bude záležitosť piatich týždňov," vysvetlila. Iggy Azalea pôvodne odložila vydanie nového albumu, aby naň mohla nahrať skladbu so Zeddom. Nový termín vydania zatiaľ neprezradila.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014, v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies