Iggy Azalea bude porotkyňou v austrálskej verzii The X Factor

NETKY.SK • 12 Jún 2016, 12:37 • 2 min
Iggy Azalea bude porotkyňou v austrálskej verzii The X Factor

BRATISLAVA - Austrálska rapperka Iggy Azalea bude porotkyňou v pripravovanej ôsmej sezóne austrálskej verzie speváckej súťaže The X Factor.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná rodáčka zo Sydney nahradí speváčku Dannii Minogue, ktorá po troch sezónach oznámila odchod z projektu.


Iggy Azalea prezradila, že bude súčasťou austrálskeho X Factoru v sobotu, keď vystúpila v programe Good Morning America. Jej účasť následne potvrdili aj producenti súťaže. "V skutočnosti som si nevedela predstaviť samú seba ako porotkyňu v akejkoľvek televíznej súťaži, ale mám pocit, že The X Factor by mi mohol vyhovovať, a tak som súhlasila. Veľmi sa teším na túto skúsenosť, hoci neviem, čo mám od toho očakávať," vyhlásila rapperka. Mená ďalších porotcov ani termín premiéry ôsmej sezóny zatiaľ nie sú známe.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014, v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Momentálne pripravuje druhú štúdiovku Digital Distortion. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies