Čierny pasažier prežil let v podvozku lietadla

NETKY.SK • 2 November 2010, 11:44 • 2 min
Čierny pasažier prežil let v podvozku lietadla

Čierny pasažier prežil let v podvozku lietadla

slovakia

left justify in out

img

Sedemnásťročný mladík z detského domova na Sibíri prežil takmer hodinový let ukrytý v podvozku lietadla. Informovali o tom dnes ruskí vyšetrovatelia.
      Čierny pasažier vliezol v sobotu do priestoru nad kolesom dopravného lietadla An-24 na letisku v menšom sibírskom meste, kde utiekol z detského domova, uviedla v oznámení vyšetrovacia komisia generálnej prokuratúry.
      Mladík podľa ruskej televízie prežil 50-minútový let do regionálnej metropoly Irkutsk len v tenkom kabáte, pričom pred letom vykradol miestny obchod.
      Tento rok 20-ročný Rumun prežil v podvozku stroja Boeing 747 let z Viedne do Londýna. V roku 2007 našli na dráhe na moskovskom letisku telo muža, ktorý podľa úradov vypadol z lietadla pri vysúvaní podvozku. Krátko pred tým mladý muž z uralského Permu cestoval načierno do Moskvy vo výklenku podvozku iného lietadla. Cestu prežil, no hospitalizovali ho s vážnym podchladením.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona