Idris Elba by chcel, aby ďalší James Bond bol žena. Aj černoška

NETKY.SK • 23 Január 2018, 11:07 • 2 min
Idris Elba by chcel, aby ďalší James Bond bol žena. Aj černoška

Britský herec Idris Elba naznačil, že ďalším hercom, ktorý by mohol hrať Jamesa Bonda, by mohla byť aj černoška. Práve o Elbovi sa špekuluje, že by si zahral legendu britskej kinematografie.

slovakia

left justify in out

Elba to však poprel, keď hovoril na Sundance Film Festivale s magazínom Wariety.

 

"Nezaujíma nás vidieť Bonda ako niekoho iného, než muža? Mohla by to byť žena, čierna žena, biela žena," povedal Elba. "Skúsiť niečo iné. Prečo nie?"

 

Elba, ktorý je známy vďaka seriálovým roliam, je už dlho označovaný za nástupcu Daniela Craiga. Lenže scenárista  Anthony Horowitz, ktorý napísal najnovšiu bondovku Trigger Mortis, už skôr naznačil, že Elba sa na túto rolu nehodí, pretože je príliš pouličný, čo médiá označili za rasistický výrok.

 

"Elba je skvelý herec, ale  vedel by som o iných čiernych hercoch, ktorým by to sadlo viac," povedal Horowitz v roku 2015. "Elba je pre mňa príliš drsný na to, aby to hral. Nejde o farbu pleti. Myslím, že je pre Bonda príliš pouličný. Je to o tom byť uhladený? Áno," vysvetlil Horowitz. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies