Idol žien Channing Tatum sa stal otcom!

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 10:33 • 2 min
Idol žien Channing Tatum sa stal otcom!

LONDÝN - Americký herec Channing Tatum sa stal otcom. Jeho 32-ročná manželka Jenna Dewan-Tatum totiž priviedla na svet ich prvé spoločné dieťa.

slovakia

left justify in out

Na svet prišlo v Londýne, kde Tatum nakrúca akčné sci-fi Jupiter Ascending súrodencov Wachowských. Magazín People na svojej webstránke informuje, že detaily ako pohlavie, meno a dátum narodenia dieťatka, zatiaľ nezverejnili. Podľa magazínu Us Weekly sa ale bábätko narodilo už 30. mája.

Novopečený otecko pritom pred časom v rozhovore pre magazín People prezradil, že plánuje manželke pomáhať s prebaľovaním. Problém však vidí v tom, že to nikdy nevyskúšal. "Ešte nikdy som nevymenil plienku, takže možno budem trochu potrebovať pomôcť pri učení," priznal. "Nemám žiadnych kamarátov, ktorí majú deti, takže naučiť sa prebaľovať bude pre mňa zaujímavý zážitok. Dúfam, že nebudem mať problémy - ako napríklad, že mi spadne plienka a bábätko sa vykaká na zem," dodal. 

Tridsaťtriročný Channing Tatum sa okrem herectva živí ako producent, tanečník a tiež model. Preslávil sa predovšetkým ako Tyler Gage v tanečnom filme Let's Dance (2006), pri nakrúcaní ktorého sa zoznámil so svojou manželkou. Odvtedy si zahral napríklad v snímkach ako G. I. Joe (2009), Milý John (2010), 21 Jump street (2012), Manželský sľub (2012), Magic Mike (2012), či Vedľajšie účinky (2013). S Dewan sa zasnúbil v septembri 2008 na Havaji. Ich svadba sa konala 11. júla 2009 v Malibu. O tom, že očakávajú prvý prírastok do rodiny, informovali v decembri 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona