Idina Menzel sa zasnúbila

NETKY.SK • 24 September 2016, 11:35 • 2 min
Idina Menzel sa zasnúbila

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Idina Menzel sa zasnúbila. O ruku ju požiadal kolega Aaron Lohr, s ktorým sa predstavila vo filmovom muzikáli Bohémovia (2005). Radostnú správu potvrdila samotná Menzel, ktorá tak spravila v piatok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Akoby už tento týždeň nemohol byť lepší. Mám úžasné správy. Môj muž a ja sme zasnúbení! Sme veľmi šťastní. Je to krásne obdobie," napísala radostne 45-ročná interpretka, ktorá v rovnaký deň uviedla na trh štúdiový album idina. 

 

Lohr, známy aj z hudobnej snímky Newsies (1992) či rodinnej komédie Šampióni 2 (1994) a jej pokračovania Šampióni 3 (1996), venoval svojej nastávajúcej diamantový prsteň takmer rok a pol po tom, ako sa prvý raz spolu objavili na verejnosti. Rodáčka z dediny Syosset v štáte New York a o päť rokov mladší herec si následne vlani v auguste spoločne kúpili dom v losangeleskej štvrti Encino. 


Pre rodáka z Los Angeles pôjde o prvé manželstvo. Menzel už raz vydatá bola, a to za herca Tayea Diggsa, s ktorým sa rozviedla vlani v januári po takmer 11 rokoch manželstva. Dvojica má spolu sedemročného syna Walkera Nathaniela. 
Idina Kim Menzel sa venuje predovšetkým divadlu, no objavila sa aj vo filmoch, napríklad v romantickej dráme Spýtaj sa prachu (2006) či rozprávkovom muzikáli Začarovaní (2007). Známa je aj ako Shelby Corcoran, biologická matka Rachel Berry (Lea Michele), z úspešného seriálu Glee (2009 - 2015). Svoj hlas prepožičala aj Else z animovaného filmu Ľadové kráľovstvo (2013). V roku 2004 získala cenu Tony v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe muzikálu za postavu Elphaby v predstavení Wicked. Ako speváčka má na konte zatiaľ päť štúdioviek, okrem spomínanej nahrávky idina. tiež debut Still I Can't Be Still (1998) či vianočný album Holiday Wishes (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies